inhaalbeweging

Het is even geleden dat ik mijn website nog een update heb gegeven. Ik ben in het laatste jaar dan ook druk bezig geweest met mijn doctoraatsonderzoek. In de linker kolom, onder PHD research, kan je een aangepast abstract en research question terugvinden. Ik kan je al met zekerheid zeggen dat deze ook nog geen definitieve versies zijn, maar eerder een huidige stand van zaken. Het doel is om in de komende maanden te werken aan een verdere verscherping hiervan.

Verder vind je er ook nog een aanvulling van twee conference papers die ik het afgelopen jaar heb kunnen publiceren samen met mijn promotor en co-promotor. Beide papers gaan over mijn eerste case study, met name de Heilig-Hartwijk in Hasselt. Momenteel ben ik over deze case ook een journal article aan het schrijven, maar dat zal nog wel even duren eer dat het gepubliceerd zal worden. Het proces zelf in de wijk is bijna afgelopen. Het was een boeiend traject waarin we samen met de bewoners en stakeholders een alternatief mobiliteitsplan hebben ontwikkeld. Hieruit is een proefopstelling voortgekomen die centraal in de wijk werd uitgevoerd en waarvan we collectief de impact hebben gemeten en geƫvalueerd.

meer informatie over het proces kan je hier en hier vinden.

beelden van de workshops:

voorstelling tijdens de Dag van de Buren op het Vrijwilligersplein:

beelden van onderdelen van de proefopstelling:

sfeerbeeld van het Vrijwilligersplein met een lichtinstallatie tijdens de Winterwandeling: