Reclaim sessie

In het kader van het project Reclaim the Subdivision hebben we twee reclaim sessies georganiseerd als onderdeel van de You Are Here-tentoonstelling in Brussel. Een derde reclaim sessie wordt gehouden tijdens de Werelddag van de Stedenbouw op 29 november 2018.

Met deze reclaim sessies willen we reclaim praktijken in kaart brengen en analyseren maar ook nieuwe coalities vormen voor toekomstige reclaim praktijken. Het zijn praktijken waarin verkavelingsbewoners samen met overheden, organisaties en bedrijven hun eigen woonomgeving heruitvinden op zoek naar antwoorden op uitdagingen zoals wateroverlast, sluikverkeer, vereenzaming, onbetaalbaarheid, onbereikbare zorg, gebrek aan voorzieningen, enz

Ken je nog een interessante reclaim praktijk, neem dan zeker contact met ons op!

Meer info over Reclaim the SubdivisionYou Are Here en Werelddag van de Stedenbouw.